Ingyenes hirdetési lehetőség

A share ingyenes hirdetési lehetőséget kínál minden tartalmát formáló felhasználójának, egy egyszerű rendszeren keresztül. Minden hirdetés megjelenésnél kiválasztunk véletlenszerűen egy kategóriát. Ezek a kategóriák lehetnek a tartalmat feltöltő hirdetései, Standard csomagban lévők hirdetései, és a Prémium csomagban lévők hirdetései. Ezek közül véletlenszerűen, vagy egyes esetekben specifikáltan (Szűrési feltételeknek megfelelően) kiválasztunk egy hirdetést. Így ingyen akár, az oldal forgalmától függően több ezer, akár több tízezer megjelenést is biztosíthatunk.

Tekintsd meg Standard, illetve Prémium csomagokra vonatkozó táblázatunkat:

Standard Prémium
Maximum aktív hirdetések száma: 2 db 4 db
* Becsült havi megjelenések száma: N/A N/A
** Becsült havi kattintások száma: N/A N/A
Korlátlan megjelenés:
Korlátlan kattintás:
Kezelő felület:
Statisztika:
*** Link építés:
Nettó havi költség: Ingyenes 9900 HUF

* A elmúlt 30 nap megjelenéseinek átlaga.

** Az elmúlt 30 nap kattintásainak átlaga.

*** A link építés annyit tesz, hogy a keresők számára megadjuk a linket, így erősebb helyre kerül a hirdetett link a keresőkben.

Hogyan lehetek a Standard csomag tulajdonosa ingyen?

Minden tartalomfeltöltő felhasználó automatikusan a csomag tulajdonosa lesz. Tölts fel hasznos tartalmakat (Ne spamet, mert a spamelés, vagy bármi ami ütközik a Felhasználási feltételekkel, kizárást eredményezehet) és kapsz egy jelszót, aminek segítségével, beléphetsz a hirdetéseket kezelő felületre.

Tartalmat itt tudsz feltölteni: Tartalom feltöltés

Mitől jobb a Prémium csomag mint a Standard?

A két csomag lényegében ugyan az, annyi különbséggel, hogy a Prémium pénzbe kerül, míg a Standard ingyenes.

Miért éri meg mégis a Prémium csomagot választani?

Mivel azt kevesebben veszik igénybe, ezért ugyanannyi megjelenés jut kevesebb hirdetésre, így a Prémium csomag tulajdonosai, jóval nagyobb megjelenés és kattintás számmal rendelkeznek. Ezen felül a Prémium csomag tulajdonosai dupla annyi hirdetést futtathatnak párhuzamosan, mint a Standard csomagban lévők.

Hogyan lehetek a Prémium csomag tulajdonosa?

Háromféleképpen is lehetsz a Prémium csomagunk tulajdonosa. Az egyik mód ráadásul teljesen ingyenes. Nézzük a lehetőségeket:

Csomagváltás:

Minden Standard csomag tulajdonos könnyedén átválthat prémium csomagra, a kezelő felületen kapott tájékoztatás segítségével.

Belépés:

Lehet egyből Prémium csomagba lépni. Ehhez, mindösszesen regisztrálni kell itt: Regisztráció, majd követni az itt megadott lépéseket.

Ajánlás:

Ha 2 Prémiumcsomagra váltás során a Te * ajánlói azonosítódat adják meg, akkor automatikusan Te is prémium csomagra váltasz 30 napig teljesen ingyen.


* Ajánlói azonosítódat a belépésnél tekintheted meg. Belépéshez szükséges regisztrálni, vagy Tartalmat feltölteni.